You are not connected. Please login or register

Adamov dnevnik

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Adamov dnevnik on Tue Sep 27, 2011 7:40 pm

Pretty Little Liar

Pretty Little Liar
You are an Outsider
You are an Outsider
Prvi put sam pričao sa novom devojkom...

Prvi put sam pričao sa novom devojkom, Cassie, u restoranu. Tata ju je video i počeo je. Sa svojom teorijom. Naše porodice. Zapisane u zvezdama. Sudbina. Pio je, kao i obično. Mislim da je malo uplašio Cassie. Ali onda je postalo mnogo gore. Faye je bacila čini i zapalila Cassiein auto. Istrčao sam da joj pomognem. Bila je zarobljena. Vrištala je. Vrata su bila zaključana. Usredsredio sam se na vatru. Na dim. Na vrata. Plamen je nestao. Vrata su se otključala. Izvukao sam je. Dok sam je držao, osetio sam nešto. Energiju koju obično osećam tokom čini. Ali pulsirala je mojim telom kao krv. Bila je jača. Kao magijski adrenalin.

Cassie je postavljala mnogo pitanja o onome što se dogodilo. Rekao sam da je motor pregoreo. Ali bila je sumnjičava. Pretpostavljam da više nije važno. Cassie sad zna da je veštica. Jedna od nas.

Video sam da je skeptična, pa sam hteo da joj pokažem kako magija radi – da joj pokažem šta može da uradi. Kad su nam se ruke spojile, osetio sam energiju između nas. Ne kao ono što osećam s Dianom. Probali smo ranije. Ali ovo je bilo mirnije. Usmerenije. Kap vode se podigla sa lista koji smo držali. A onda sam pogledao unaokolo. Na hiljade kapi vode. Svaka lebdi. Nije me samo voda privlačila. Privlačila me je Cassie. Umalo smo se poljubili. Nisam znao šta se događa. Nije trebalo da se dogodi.

Cassie neće reći nikome. Bar mislim da neće. Otišao sam kod nje da se izvinim. Bilo je čudno, u najmanju ruku. Volim Dianu. Ne sme da se ponovi. Rekao sam to Cassie. Trebalo mi je da ona zna da nije sama, a mislim da je i njoj trebalo da to čuje.

Izvor
Napisala: Pretty Little Liar
Za: © The Secret Circle Serbia

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

How to make a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com