You are not connected. Please login or register

Melissin dnevnik

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Melissin dnevnik on Tue Sep 27, 2011 8:32 pm

Pretty Little Liar

Pretty Little Liar
You are an Outsider
You are an Outsider
Diana...

Diana želi da svi počnemo da pišemo svoje Knjige senki dok ne nađemo knjige svojih porodica. Pa sam pomislila da je ovo savršeno vreme, jer je Cassie konačno ovde. Naš Krug je potpun. Uzbudljivo je.

Kad smo Faye i ja prvi put videle Cassie u školi, želela sam da uradim učtivu stvar... znate – da se predstavim, poželim Cassie dobrodošlicu. Ali Faye je uključila svoj "Faye šarm" kao i obično – pokvarila je Cassiein ormarić, predložila joj da se nabacuje Adamu. I onda najgore – zapalila je njen auto. Kaže da je pokušavala da natera Cassie da koristi magiju, ali stvari su se otele kontroli. Cassie je mogla da pogine. Mislim da Faye to nije shvatila.

Diana je dovela Cassie u napuštenu kuću sledećeg dana. Mislila sam da možemo da počnemo iz početka. Budemo ljubaznije. Ali Faye je izbrbljala da smo svi veštice i uplašila Cassie. To je ugrozilo ceo Krug jer kad je Cassie pobegla, mogla je da kaže svojoj babi ili bilo kome o nama. Ako ljudi saznaju da vežbamo... Ne znam šta će uraditi. Sviđaju mi se moje moći. Sviđa mi se što sam bar jednom posebna. Ne želim da se to promeni.

Izvor
Napisala: Pretty Little Liar
Za: © The Secret Circle Serbia

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com