You are not connected. Please login or register

 » Off Topic » Kino » Beastly (2011)

Beastly (2011)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Beastly (2011) on Mon Jan 30, 2012 8:55 am

Missens

Missens
You are an Outsider
You are an Outsider


Naslov originala:
Beastly

Žanr: fantastika, romansa, melodrama, teen
Trajanje: 86'
Godina izdanja: 2011.
Zemlja: SAD

Uloge: Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Justin Bradley, Mary-Kate Olsen, Neil Patrick Harris RRomantična priča o arogantnom mladiću koji je zbog svoje zloće pretvoren u ružnu zvijer, a kletve ga može osloboditi samo iskrena ljubav.

Radnja filma vrti se oko Kylea Kingsona (Alex Pettyfe), mladića koji će na najneobičniji način spoznati unutarnju ljepotu svakog od nas. Nakon što na školsku zabavu pozove nimalo popularnu razrednu kolegicu (a ujedno i vješticu!) Kendru (Mary-Kate Olsen) te je pred svima ponizi raznim uvredama, ona ga začara i pretvara u pravu zvijer.

Kyle se pretvara u ružno stvorenje kojeg se svi boje, te ima godinu dana da pronađe djevojku koja će ga zavoljeti upravo takvog kakav jest – u protivnom će zauvijek ostati fizički transformiran u nimalo privlačno čudovište. Ljutiti otac (Peter Krause) šalje Kylea da živi u Brooklyn kod simpatične kućanice (Lisa Gay Hamilton) i slijepog učitelja (Neil Patrick Harris).

Smišljajući kako se osloboditi kletve, Kyle upoznaje Lindy (Vanessa Hudgens) koju spašava od lopova i s kojom započinje neobično druženje koje će možda prerasti u pravu ljubav. Međutim, vremena je sve manje...Hoće li Kyle uspjeti pronaći pravu ljubav prije nego što ga kletva začara za cijeli život?

Back to top  Message [Page 1 of 1]

 » Off Topic » Kino » Beastly (2011)

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

Forumotion's free forums | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com