You are not connected. Please login or register

The Unborn (2009)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 The Unborn (2009) on Mon Jan 30, 2012 8:59 am

Missens

Missens
You are an Outsider
You are an Outsider


Naslov originala: The Unborn

Žanr: horor, triler
Trajanje: 87'
Godina izdanja: 2009.
Zemlja: SAD

Uloge: Odette Yustman, Gary Oldman, Cam Gigandet, Meagan Good, Carla Gugino, Jane Alexander, Idris Elba, Rhys Coiro, James Remar

Ponekad je duša mrtve osobe osuđena na beskonačno lutanje između dva svijeta i očajnu potragu za novim tijelom u kojem će se nastaniti.

Casey Beldon (Odette Yustman) mrzila je svoju majku zbog toga što ju je ona napustila dok je još bila dijete. Međutim, kada se počnu događati neobjašnjive stvari, Casey polako shvaća zašto je ona otišla. Izmučena nemilosrdnim snovima i duhovima koji je uhode dok je budna, Casey se mora obratiti jedinoj osobi koja sve to može zaustaviti, rabinu Sendaku (Gary Oldman)

Uz Sendaka, najbolju prijateljicu Romy i dečka Marka, Casey otkriva da obiteljska kletva ima svoje korijene u nacističkoj Njemačkoj. Saznaje da je stvorenje koje je uhodi sposobno nastaniti se u bilo kome, ili u bilo čemu i kojeg svako opsjedanje još više osnažuje. Kletva je oslobođena i ona može preživjeti samo ako uspije zatvoriti vrata izvan našeg svijeta koja je otvorio netko tko se nikad nije rodio.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com