You are not connected. Please login or register

Nickov dnevnik

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Nickov dnevnik on Tue Sep 27, 2011 8:47 pm

Pretty Little Liar

Pretty Little Liar
You are an Outsider
You are an Outsider
Ovde je.

Ovde je. Cassie Blake. Mama joj je poginula u požaru pre mesec dana. Preselila se u Chance Harbor da živi sa babom, koja živi u kući pored moje. Cassieina soba je stara soba njene mame, tačno preko puta moje. Pre neko veče sam koristio magiju da razdvojim njene zavese. Hteo sam da se zezam s njom i vidim da li zna za svoju magiju. Uplašio sam je, ali to je to.

Priznali smo Cassie da je veštica u napuštenoj kući. Deo drevnog kovena. Poludela je. Ne krivim je. To je kao da vam kažu da je ceo vaš život jedna velika laž.

Zaintrigiran sam. Diana kaže da sa Cassie imamo više moći. Hoću da vidim šta možemo da uradimo s nekim biljkama koje sam gajio. Ipak, zvuči kao da će ovo biti naporna bitka s Cassie. Rekla je Diani da želi da izađe iz ovoga, da ne želi ništa s nama. Lakše je reći nego učiniti.

Napisala: Pretty Little Liar
Za: © The Secret Circle Serbia

2 Re: Nickov dnevnik on Sat Oct 01, 2011 9:23 pm

Pretty Little Liar

Pretty Little Liar
You are an Outsider
You are an Outsider
Sve je drugačije

Diana je sve terala da uradimo povezivanje. Rekla je da će nam pomoći da kontrolišemo magiju. Faye je rekla da samo treba više da vežbamo. Znam samo da su stvari čudne od kad je Cassie došla. Pre neko jutro, razbila je prozor moje sobe pomoću magije nakon što je Melissa otišla. Pa sam pristao na povezivanje. Videćemo da li pomaže...

Melissa je opet spavala kod mene nakon vašara. Nije ozbiljno. Samo se zabavljamo. Ne želi da iko zna da smo se smuvali – rekla mi je da ćutim. Meni ne smeta. Faye bi nas kritikovala kad bi saznala. Ta devojka je živa vatra. Nije oklevala da proba moj novi eliksir na vašaru. Dosta sam radio sa biljkama koje gajim u kući. Pravio sam veoma zanimljive eliksire od njih. Pretpostavljam da je ovaj radio malo previše dobro, jer je nekoliko sati kasnije, Faye igrala sa mnom. Ali sledeće sekunde me je odgurnula kao da nisam vredan njenog vremena. Ne znam kako je Melissa trpi. Nije vredna truda. Što je bez veze, jer smo sad svi povezani s njom.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

Create a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com